Steun ons! Word donateur

Enthousiast over het MKU?

Om ook in de toekomst met enthousiasme onze ambities te kunnen blijven waarmaken, is geld nodig. Daarom zijn wij steeds op zoek naar nieuwe donateurs die het Monteverdi Kamerkoor Utrecht een warm hart toedragen. Hopelijk bent u daar één van.

Het donateurschap kost minimaal € 30,00 per jaar. De voordelen op een rijtje:

  •  Als donateur ontvangt u voorafgaande aan de concerten een mailing.
  • Toegangskaarten koopt u voor het kortingstarief.
  • U krijgt gratis een programmaboekje.
  • U krijgt een uitnodiging voor ons jaarlijks besloten concert de Soirée Musicale.
  • U krijgt korting op ál onze cd’s.

Als u het Monteverdi Kamerkoor Utrecht een heel warm hart toedraagt en een bedrag van minimaal € 100,= schenkt, beschouwen wij u als begunstiger. U heeft dan gratis toegang tot onze concerten. Mocht u als begunstiger daar prijs op stellen, dan vermelden wij uw naam in de programmaboekjes.

Als u donateur of begunstiger wilt worden, maak dan hieronder via iDEAL uw eerste donatie aan ons over.

Het MKU is erkend als culturele ANBI. Dit betekent dat aan giften, legaten en erfstellingen voor zowel u (gever) als ons (ontvanger) bepaalde belastingvoordelen verbonden zijn. Kijk op de ANBI-pagina of u belastingvoordeel heeft bij een schenking aan het MKU.

 

Lustrumdonatie

In 2019 viert het MKU zijn 30-jarig bestaan. Dit wordt opgeluisterd met een bijzonder Passieconcert, een cd-opname en een lustrumconcert. Wilt u als donateur, begunstiger of gewoon als betrokkene bij het MKU deze lustrumactiviteiten mede mogelijk maken, dan kunt u eenmalig een (extra) bijdrage aan ons geven.Totaal